Mekkurser

Nu när restriktionerna har lättats så kör vi igång våra kurser igen. Se kalendern här nedanför för att boka.

 

Gå en kurs hos oss

Din cykel kan vara din bästa vän till och från jobbet, som träningskompis eller som smidigaste transportmedlet. Gå en av våra kurser i cykelreparation och lär dig meka så att den fortsätter att vara din vän.

Gör Det Själv

Har du kunskaperna själv att skruva på din cykel, men kanske inte plats eller alla specialverktyg hemma i lägenheten. Då kan du hyra in dig på Bonne Mécaniques Gör-Det-Själv-platser. Vi visar vilka verktyg som ska användas och ger tips om hur man kan fixa cykeln på bästa sätt, men det är du själv som gör själva jobbet.
Vi tar 100 kr/timme och då ingår ett cykelmekställ, egen uppsättning enkla låneverktyg, oljor och tillgång till BonMeq’s all expertis i form av specialverktyg, böcker och personal. Obs ! Alltid I mån av plats.

Fundera även på ett medlemsskap för ett år. Då får du meka så mycket du vill under ett år, 10% på slitdelar, 5 fria fulkaffe, samt uppdatering om vad som är på gang på BonMeq

Ova

Medlemskap i Bonne Mécanique

Som medlem i Bonne Mécanique får du komma och meka hur ofta du vill i mån av plats. Dessutom ingår 5 kaffe och man får 10% på slitdelar från butiken.
Kostnad: 595 kr/år

Kurskalender